HOME STUDIO

Veel voice-overs neem ik op in mijn eigen studio. Met bijna 25 jaar professionele ervaring in dit vak ben ik aardig in staat mezelf te regisseren. Geef je mij een aanwijziging voor de tone-of-voice waarmee je je tekst ingesproken wil hebben, dan maak ik er gegarandeerd iets moois van. En je maakt me nog blijer als je het muziekbedje van je productie meestuurt. En mócht de eerste opname met meerdere takes nou toch niet naar je zin zijn, dan doe ik hem uiteraard kosteloos over.

Voor de techneuten: de thuisstudio is zorgvuldig akoestisch behandeld, voorzien van HR++ glas, en gevuld met de nodige professionele apparatuur, zodat het stemgeluid zo natuurgetrouw mogelijk wordt geregistreerd. Mijn stem wordt opgevangen door een Neumann TLM 103 microfoon, vindt zijn weg door een Symetrix 528E voice processor, en komt uiteindelijk terecht in ProTools. 

In principe lever ik de audio kaal en naturel aan. Mocht je toch liever een kant-en-klare nabewerkte geluidsfile willen, dan geef ik de voice-over graag een sausje equalizing en processing mee, zodat je het direct onder het beeld of op de muziek kunt leggen. 

O, en wil je na dit hele verhaal toch liever face-to-face met mij werken: ik kom met alle plezier naar een studio van jouw keuze, waar ook in Nederland! 

Download hier mijn demo voor je stemmenbestand!

Lees meer