Veelgestelde vragen over inspreken, tarieven en apparatuur

Ik zoek eigenlijk een vrouwenstem. Kun je me daarbij helpen?

Ik ben best flexibel met mijn stem. Maar voor een vrouwenstem moet je toch echt iemand anders hebben. Gelukkig ken ik een paar professionele vrouwelijke voice-overs die je zeker van dienst kunnen zijn:

Ik ben best flexibel met mijn stem. Maar voor een vrouwenstem moet je toch echt iemand anders hebben. Gelukkig ken ik een paar professionele vrouwelijke voice-overs die je zeker van dienst kunnen zijn. Allemaal in bezit van een prima studio aan huis, en gegarandeerd razendsnelle levering:


Donna Vrijhof. Een all-round vakvrouw die alle uitersten van het stemmenvak en alles daartussen beheerst. Van zakelijke betrouwbaarheid tot hysterische heks: Donna kan het allemaal. 

Donna_Vrijhof_2018.mp3

Meer weten? www.donnavrijhof.nl 
Ruby van Tongeren. Ook Ruby is van veel markten thuis. Vriendelijk, vertrouwd, en vooral heel naturel. Bekend van talloze TV-commercials, waaronder Swiss Sense, Lidl en Grohe, maar ook uitstekend geschikt voor een heldere explanimation.

Ruby_van_Tongeren_2018.mp3

Meer info op: www.rubyvantongeren.nl 
Willemijn Hofman. Alweer zo'n topper. Een prachtige alt, overtuigend, maar kan desgewenst ook een tikje zwoel klinken. Bekend van Sublime, en een hele reeks commercials voor o.a. Nivea, Actimel, Nutricia, en Viennetta. 

Willemijn_Hofman_2018.mp3

Verder kijken en luisteren op www.willemijnhofman.nl 
Terug naar overzicht