Veelgestelde vragen over inspreken, tarieven en apparatuur

Hoe snel kun je een voice-over leveren?

Behoorlijk snel. Ik zit dagelijks in mijn studio aan huis om in te spreken. Daardoor heb je de audio vrijwel altijd binnen 12 uur in huis, en meestal nog sneller:

Behoorlijk snel. Ik zit dagelijks in mijn studio aan huis om in te spreken. Daardoor heb je de audio vrijwel altijd binnen 12 uur in huis, en meestal nòg sneller:

De meeste opdrachten spreek ik bij voorkeur in de ochtend in. Ook in de loop van de avond zit ik geregeld in de studio. Stuur je je script op maandag naar me toe, dan heb je de audio maandagavond of uiterlijk dinsdagochtend vroeg in huis. Heb je een strakke deadline en wil je de audio sneller in huis hebben: bel me even om te horen wat de mogelijkheden zijn. Op een gemiddelde werkdag heb ik namelijk ook nog een aantal andere activiteiten buitenshuis. Maar ik kom graag aan je wensen tegemoet! En heb je in het weekend een tekst die niet tot maandag kan wachten? Aarzel niet om me te bellen, ook in het weekend staat de microfoon vaak aan!

Wil je meer weten over de studio waar ik mijn voice-overs inspreek? Kijk dan hier.


Terug naar overzicht